"Vi hjelper mennesker,
vi jobber for deg!"

- Emanuel Holmberg, Daglig Leder

Mer enn en snekker

SnekkerGruppen har mennesket i fokus og er engasjert for å hjelpe dere utfra deres behov, spørsmål og funderinger. Vi er her for å hjelpe deg ta vare på dine verdier innen bolig og eiendom, og for å skape verdi i ditt liv.

SnekkerGruppen startet opp i 2018 av Emanuel Holmberg, som med mer enn 15 års erfaring innen tømrerfaget valgte å ta steget ut og starte eget firma. Han er 100% opptatt av å hjelpe mennesker. Han brenner for kvalitet og service, og ønsker å formidle det til alle mennesker. Han brenner for å hjelpe deg med renovering og husbygging!

Snekkergruppen vil være en bidragsyter til samfunnet. Vi har hovedkontor i Ålesund, men utfører jobb i området hele Sunnmøre, Møre & Romsdal og til og med Sverige. Vi jobber med å starte opp flere avdelinger i Norge fremover, følg med!

Emanuel, Daglig Leder

Historien bak

I Emanuels slekt finns det mange tømrere, møbelsnekkere og entreprenører innen betong, rørleggerarbeid, metallarbeid med mer.

Hans bestemors far, Evert, var møbelsnekker utenfor Stockholm til han var 75 år gammel. Bestafars far Erik var betongentreprenør i Frillesås, Halland i Sverige. Bestefaren og faren er dyktige snekkere innen møbler og musikkinstrument og han har flere andre slektninger som er entreprenører innen håndverksbransjen. 

All denne erfaringen og historien tok Emanuel med seg når han søkte forbedringer i byggebransjen, og han ønsket å gjøre en forskjell i menneskers liv. Han ønsket å lage et konsept hvor alle kan føle seg inkludert og bli den beste versjonen av seg selv. En firma der menneskene har høyeste prioritet. Dagens SnekkerGruppen AS er et resultat av den visjonen.

Bilde: hus bygget av møbelsnekker Evert, Stockholm, 1934. 

Kontakt oss om ditt prosjekt

Kontakt oss i dag, så finner vi raskt en løsning du blir fornøyd med, gjennom HELE prosessen.

Kontaktskjema