VÅRE TJENESTER

HOVEDKATEGORIER

RENOVERING

BYTTE ELLER BYGGE TRAPP

PUSSE OPP KJØKKEN

NYTT VINDU

SKIFTE DØR

OPPUSSING AV BAD

Renovering

Totalrenovere?

Å renovere/totalrenovere kan være komplisert, og det er en stor investering. Da er det greit å ha profesjonelle byggfolk på laget. Vi hjelper deg med hele prosessen, fra byggeplaner til ferdig stilt bolig.

Kjøkken

Pusse opp kjøkkenet?

Vi kan hjelpe deg med alt fra planlegging av den minste detalj, eller bare montere de nye skapene dine. Uansett hva det skulle være er vi på plass når du vil endre ditt kjøkkenlandskap. 

Vi setter deg som kunde først, og sørger for at det blir minimalt med forstyrrelser i løpet a prosessen.

Som om det ikke er nok, så gir vi deg presise estimater slik at du ikke trenger uroe deg for budsjettet. Våre tjenester inkluderer montering av skap, lys, gulvlegging og mye mer. 

Bad

Oppussing av bad

På badet kan du slappe helt av etter en lang dag, om vi har hjulpet deg med oppussing så klart! Vi hjelper deg med oppussing av bad og sørger for at du kommer innenfor budsjett.  

Vi kan hjelpe deg med flislegging, montering av toalett, badekar eller dusj med mer. Les mer om våre tjenester!

Vindu

Uhell med vindu?

Har du fått en tennisball gjennom vinduet? Det er ikke så kult. Heldigvis kan vi komme på gratis befaring for å finne ut av hva som kan repareres og hva som må skiftes ut. 

Vi gir deg en god pris og et vindu som passer med resten av huset.  

 

bytte vindu

Trapp

På tide med ny trapp?

Trappen og trappetrinnene slites som regel ut over tid, og det kan hende det er på tide å skifte ut enten trinn eller trappebane. 

Vi løser dine trappeproblemer og bygger ny trapp (eller reparerer den gamle) i stil med resten av boligen. Vi er behjelpelig med å finne materialer, og kan tilby alt fra lønn- til eiketrapp og trapper i valnøtt. 

Dør

Bytte dør

Ut, inn. Inn, ut. Dørene i huset får sin daglige behandling i tillegg til regn, snø og sinte tenåringer. Om det er en dør som må skiftes ut eller en dørkarm som må reparereres, så hjelper SnekkerGruppen deg på vei. 

Vi kan installere alle typer dører inkludert UPVC, tredører, branndører og sikkerhetsdører. 

Kontakt oss i dag

"Du er et steg unna drømmeprosjektet"