Bygge eller bytte trapp

Skifte ut sliten trapp, eller liten reparasjon

Trapp

Blir søvnen forstyrret av et familiemedlems toalettbesøk i løpet av natten? Knirker det litt i trappene dine? Eller har du sprekker i trappen? 

Uansett om det er knirkelyden eller utseende som plager deg, kan det å skifte ut trappen løse problemet.

Selv velkonstruerte trapper blir utsatt for skader over tid på grunn av daglig bruk og annen slitasje. Mens noe slitasje er normalt og ufarlig, kan større sprekker og andre skader utgjøre en viss fare for deg og dine. 

Snekkergruppen

Tegn på at du bør skifte ut trappene dine

Noen få riper og mindre sprekker er normalt siden trapper er et område med stor trafikk. Men det finnes tydelige tegn som indikerer at du bør vurdere å bytte til en ny trapp. Her er noen vanlige tegn du kan se etter:

Sprukne eller ødelagte trinn:

Trinnene blir oftest limt og skrudd på plass. Av og til kan ting skje som forårsaker en knirkende lyd, spesielt med tidens tann. Iblant lar det seg gjøre å reparere, og iblant ikke.

Hvis de fleste av trinnene har samme problem er det lurt å bygge en ny trapp.

Ustabil underkonstruksjon

Hvis trappen din tilsynelatende er velfungerende, betyr det ikke helt sikkert at den er uskadet. Du bør sjekke undersiden! 

Trappens underkonstruksjon bærer hele trappefundamentet, og det er et av de første stedene problemer oppstår. Hvis du merker at underkonstruksjonen er ødelagt eller ustabil, er det på tide å bytte ut trappen.

Vannskade

Trappetrinn kan deformeres på grunn av overeksponering av vann eller fuktighet. Når trappen din er skadet av vann, anbefales det vanligvis å bygge en ny trapp i stedet for å reparere dem.

Skadedyr

En annen åpenbar grunn til at du kanskje trenger å bytte ut trappen din, er skader forårsaket av maur eller andre skadedyr. Dette gjelder som regel veldig gamle trapper i furu, f.eks kjellertrapp osv. Hvis skadeomfanget er alvorlig, bør du vurdere å erstatte trappen. 

SKIFTE TRAPP PRIS

Ny trapp - godt utvalg

Vi hjelper deg å finne en trapp som passer til resten av huset og materialer som passer lommeboken. Og trenger du ikke en helt ny trapp så kan vi selvfølgelig hjelpe til med rekkverk eller kun trappetrinnene om mulig. 

Vi sørger for å forstå dine behov og så foreslå en trapp som passer til interiøret. Ta kontakt med oss i dag da vel!

UTVALG AV TRAPPER

Nye trappetrinn?

Vi tilbyr trappetrinn i ulike utførelser innenfor:

  • Valnøtt

  • Kirsebærtre

  • Mahogny

  • Eik

  • Lønn

DE BESTE TIL Å GJØRE JOBBEN

Velg oss!

Med mer enn 15 års erfaring fra byggebransjen har vi renovert mange trapper og trappetrinn gjennom årene, som gjør at vi har blitt ganske gode på det. 

Vi hjelper deg å pusse opp og å gjøre enhver krik og krok helt perfekt. Stil, farger, design og materialer som kommer plass som brikker i et puslespill. Og trappen blir akkurat som du har tenkt. Herlig! 

Ta kontakt med oss i dag om du ønsker ny trapp med en byggepartner du kan stole på.

SPØRSMÅL OM TRAPPER

Har du spørsmål om trapper og trappetrinn?

Hvert prosjekt er unikt og har unike egenskaper og miljø. Finner du ikke svaret du leter etter? Kontakt oss da vel! 

Kontakt oss i dag

"Ny trapp - klikk klakk"

Dette blir bra, ta kontakt med oss for et nytt kjøkken-bad-vindu i dag. Vi gleder oss.