BYTTE VINDU/REPARERE VINDU

Skifte vindu, reparere eller sette inn nytt...

VINDU

Vinduene i huset ditt er viktige strukturelle og visuelle komponenter som slipper inn naturlig lys, samtidig som de lar deg sette pris på utsikten over nabolaget og naturen rundt.

Dessverre er vinduer utsatt for skader enten det er påvirket av vær, feil ved installasjon, eller av en ustoppelig tennisball. Heldigvis er våre profesjonelle vindusinstallatører opplært og kvalifisert til å erstatte og installere alle typer vinduer.

Snekkergruppen

Kan vinduet repareres?

Den beste måten å finne ut dette på er å få en ekspert til å inspisere vinduene dine for å sjekke tilstanden. Med en upartisk vurdering får du fort oversikt over hva som kan og bør gjøres med dine vinduer. 

Skulle det å bytte ut vinduet være det mest økonomiske og sikre valget, så kan vi hjelpe til med nøyaktig oppmåling, og installere nytt vindu (eller vinduer) raskt. 

Skulle vinduet bare trenge en liten reparasjon eller justeringer, så sørger vi for at det blir gjort raskt, effektivt og med vår vante serviceinnstilling. 

SKIFTE VINDU PRIS

Kostnad ved bytting av vindu

Hvor mye koster det å skifte vindu? Kostnaden kommer an på størrelse, type glass og karm, og hvor høyt opp vinduet står. 

Gjennomsnittspris for et nytt vindu kan ligge mellom kr. 2.000,- og kr. 5.000,- for standard vinduer. Andre vinduer som for eksempel takvinduer kan bli dyrere. Takvinduer kan koste mellom kr. 5.000 og kr. 8.000 for standard vinduer.

Den totale kostnaden for installasjon kan også variere noe p.g.a type glass og hvor komplisert jobben er. Den totale kostnaden for montering kan også variere noe grunnet type glass, om du skal ha 2-lags glass eller 3-lags glass, soldempende eller selvrensende glass.

Ring oss i dag, så kan vi fort gi deg en ide om hvor mye ditt nye vindu vil koste. 

VINDUSBYTTE

Hvor ofte bør et vindu bli byttet?

Du kan forvente at vinduene skal kunne vare i minst 15-20 år. Så lenge de er installert korrekt, og er kjøpt fra en leverandør med godt renomme, er vinduer av god kvalitet.

Her er noen ting du kan se etter, som kan være en indikasjon på at du bør tenke på å installere et nytt vindu.  

 • Fukt på rutene
 • Fukt mellom rutene, hvilket kan bero på punktert isolerglass
 • Fuktskader i karm og ramme
 • Dårlig tetting rundt vinduer, som kan føre til større fuktskader i vegger og gulv
 • Vindusrammene er flisete, bleknet eller skadet av vann
 • Du har problemer med å åpne, lukke eller låse vinduene
 • Høye energiregninger på grunn av dårlig isolasjon
 • Du hører mye utendørs støy som siver gjennom vinduene dine

Dette er klare tegn på at det kanskje er på tide å bytte ut vinduene dine. Og er du fortsatt usikker, kan du først ringe oss, så kommer vi gjerne på befaring for å gi deg en vurdering. Trenger du å skifte vindu, så hjelper vi deg gjerne så fort som mulig. 

VINDUSINNSTALLASJON

Bytting av vindu

Våre installatører er trent opp og har erfaring til å håndtere enhver situasjon om du skulle ville reparere eller bytte ut dine vinduer. Vi skifter:

 • Alle typer vinduer som fastkarm, toppsving, sidesving, side hengsler med mer
 • Sprosser i alle mulige fasonger
 • Takvinduer fra Velux
 • Vinduer som går helt ned i gulv
 • Større vinduspartier (f.eks. bredde 5 meter og høyde 2,4 meter)
 • Hjørnevinduer

Våre eksperter kan lett bytte ut alle typer vinduer. Vi sørger for at du er fornøyd før vi forlater huset ditt. 

DE BESTE TIL Å GJØRE JOBBEN

Hvorfor velge SnekkerGruppen?

Med mer enn 15 års erfaring fra byggebransjen har vi skiftet mange vinduer gjennom årene, som gjør at vi har blitt ganske gode på det. 

Vi hjelper deg å skifte vindu og det blir helt perfekt. Stil, farger, design og materialer som kommer på plass som brikker i et puslespill. Og vinduene blir akkurat som du har tenkt. Herlig. 

Ta kontakt med oss i dag om du ønsker nytt vindu med en byggepartner du kan stole på. Snekkergruppen er en snekker i Ålesund som dekker større deler av landet.

SPØRSMÅL OM BYTTING AV VINDU

Har du spørsmål om dine vinduer?

Hvert prosjekt er unikt og har unike egenskaper og miljø. Finner du ikke svaret du leter etter? Kontakt oss da vel! 

Det er på tide å få skiftet det! Om treverket i vinduet er såpass fuktskadet at det er råte, må det skiftes. Det er ikke nok å male over eller flikke. Vi vil gjerne hjelpe deg her, send oss bilder eller ring så kommer vi ut og kikker på prosjektet.

Vi må ta kontakt med kommunen der du bor, og mest sannsynlig må det sendes søknad om fasadeendring. Isåfall er vi behjelpelig også med dette!

 

Trevinduer med aluminium-kledning utvendig er det absolutt beste, når det gjelder beskyttelse mot fukt. De er også vedlikeholdsfrie. Trevinduer uten alu-kledning er litt rimeligere og har en god levelengde de også, men ikke fullt så lang som med aluminium-kledning.

 

Dette kommer helt an på din smak. Norge har en sterk tradisjon med å velge tre-vinduer foran PVC. Men PVC er på fremmarsj i hele Europa, også Skandinavia. Og i dag kan man få PVC-vinduer i meget god kvalitet. Dette er smak og behag, la oss gi tilbud på begge?

 

Vi utfører alle typer justeringer og renoveringer. Dette er ikke noe problem. La oss se på jobben så kommer vi med gode forslag til løsninger 🙂

 

Våre profesjonelle eksperter tar mål av vinduene, dere kan slappe helt av og la oss gjøre jobben.

Bestillingstid er normalt 4-6 uker. Iblant kan det ta bare 2-3 uker å få produsert nye vinduer.

Det er mulig å få spesiallakkert i mange ulike farger, både innvendig og utvendig. Våre leverandører har alle løsninger!

Kontakt oss i dag

"Vi fikser vinduene dine!"

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale om dine vinduer. Vi gleder oss.