Interiørdesign på dine vilkår

Design

Interiørdesign er en herlig blanding av både kunst og en god porsjon nøyaktig vitenskap. Men det er ikke alltid så lett å vite hvilken kombinasjon som ser bra ut og som passer ditt miljø. 

Da er det er kjekt å ha erfarne fagfolk med på laget, som hjelper deg frem til beste fremgangsmåte. Vi kan hjelpe deg å skape et funksjonelt og samtidig estetisk, pent rom. Vi har kunnskapen til å skape vakre interiører, vi kan fylle dem med sjel og vi er ikke redde for nye utfordringer!

Snekkergruppen

Holmberg Interiør

Design er for oss mer enn et jobb. Det er en livsstil og lidenskap! Vi har mer enn 15 års erfaring innen feltet. Alle stunder er bra for å hente inspirasjon og skape noe “ut av ingenting”.

Takket være erfaringene gjennom årene, støttet av fordelene (mastergrad ved interiørdesignavdelingen ved Academy of Art, spesialisering: interiørdesign), er vi i stand til å organisere det mest rotete boareal.

Om det er nødvendig, og du lurer på noe, vil vi også gjerne veilede deg direkte på byggeplassen. Alt dette slik at prosjektet gjennomføres i samsvar med drømmen du har og for at du skal få glede av dine investeringer i mange år!

Vi inviterer alle som sliter med et boareal der det er vanskelig å fungere for samarbeid. Vi fikser det

Interiørdesign

Designprosess

Prosjekter for våre kunder er utviklet av en erfaren og sertifisert interiørdesigner. Før vi starter riktig handling, møter vi klienter i studioet. Det første møtet over kaffe er ekstremt viktig. Vi diskuterer, vurderer, sammenligner, lytter til klientens forslag og tar notater nøye slik at vi ikke går glipp av noen viktige detaljer. Vi blir kjent med hverandre. Det vil være en uunnværlig opplevelse for påfølgende designarbeid. Vi verifiserer konseptene som dukker opp på flukt. Hvor mange er det? Du vil aldri kunne telle så mye … Alt slik at prosjektet under utvikling oppfyller forventningene til vår klient i enhver henseende – estetisk, praktisk og funksjonelt. Ofte forventer kundene også at interiøret deres er “tidløst”. Dette kan også gjøres;)

Neste trinn etter dette stormfulle møtet er å begynne å jobbe med prosjektet i CAD-programmet. Vi utvikler en tredimensjonal visualisering som vi skal diskutere på neste spennende møte.

Programmet lar oss modellere rommet “live” sammen med klienten.

Vi gjør de siste modifikasjonene for å gjøre prosjektet nesten komplett. Hver av våre kunder er glade for å være en del av en så viktig innsats, og den skyllede designeren kunngjør slutten på designarbeidet. På dette stadiet lukker vi konseptutviklingsprosessen. For å forberede renoveringen av de designede rommene er det også nødvendig med tekniske tegninger, som vi profesjonelt utarbeider etter signering av kontrakten. Alt dette slik at ikke bare møblene er konsistente, men mest av alt hele interiøret. Det er designens magi som gjør prosjektene våre så spesielle, unike, akkurat som våre kunder.

PORTEFØLJE

Eksempler på design og utførte oppdrag

Design Inne og Ute

Kombinasjon av byggerfaring og erfaring i interiørdesign

Interiør & designstudio av Snekkergruppen AS er en distributør av anerkjente merkevarer innen kjøkken, møbler og interiør.

Med tanke på det viktige faktum at dette er strengt “skreddersydde” kjøkken og interiør-detaljer så er det absolutt viktig at du får profesjonell service og hjelp.

Årevis med praksis i interiør og møbelindustrien har lært oss å manøvrere effektivt mellom komplekse komponenter og detaljer, som ofte kan oppleves vanskelige å sette seg inn i for kunden.

All vår erfaring er for å lett kunne lede deg gjennom jungelen av utfordringer, samtidig som vi hjelper deg å designe ergonomisk og estetisk interiør. Vår erfaring hjelper deg gjennom hele prosessen.

Vi søker alltid etter å gi svar på de vanskeligste spørsmålene til våre kunder, anser dem som ekstremt viktige og behandler dem som utfordringer som vi elsker å tas oss av.

Du trenger ikke å bekymre deg for kvaliteten på produktene, fordi vi har 5 års garantitid på alt vi leverer. Vi sørger for at klienten kan slappe helt av under våre vinger, helt uten bekymringer.

Vi tar oss av hele prosessen med design, bestilling og til slutt – montering. Dette gjelder både kjøkkendesign og interiørdesign. Ansvar og tillit er synonymene til vårt studio, som vi har utviklet gjennom årevis med praksis.

Vi vil dele vår lidenskap med deg, og inviterer deg til et hjertelig samarbeid!

SPØRSMÅL OM INTERIØR

Har du spørsmål om interiørdesign?

Hvert prosjekt er unikt og har unike egenskaper og miljø. Finner du ikke svaret du leter etter? Kontakt oss da vel! 

Kontakt oss i dag

"Helt herlig design!"

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale om ditt rom og ditt nye design. Vi gleder oss.