SKAL DERE PUSSE OPP KJØKKEN?

Kjøkkenrenovering

KJØKKEN

Kjøkkenet er kjernen i hjemmet – en refleksjon av din livsstil og et sted der familien samles rundt tradisjonsrike matretter og måltider. Derfor vil du gjerne at kjøkkenet skal være imøtekommende, varmt og koselig, men også best mulig tilrettelagt for deg og din familie. 

Om du ser etter noe som er moderne, eldre (originalt?) design eller industrielt design, så starter ditt nye kjøkkeneventyr i dine tanker. Derfra tas det via våre 3d-modeller og ender til slutt opp i et nytt kjøkken. Med våre modeller får du ideene litt nærmere virkeligheten, og en bedre forståelse og klarhet i det du ønsker for ditt nye kjøkken. 

SNEKKERGRUPPEN

Puss opp kjøkkenet med SnekkerGruppen

Detaljer er viktige når du skal pusse opp kjøkkenet!

Vi i SnekkerGruppen er detaljorienterte og kan hjelpe deg med å forvandle kjøkkenet til din nye favorittplass. I sammen med våre samarbeidspartnere og leverandører tilbyr vi forskjellige tjenester knyttet til bytte av kjøkken:

 • Skifte ut hele kjøkkenet
 • Skifte benkeplate
 • Skreddersydde benkeplater i alle ulike fasonger f.eks. granitt, eik, laminat osv.
 • Ulike typer vasker
 • Gulvlegging, maling, flytting av vegger og annen renovering som kan følge med
 • Samarbeid med rørlegger og elektriker som kan bidra med f.eks. rørarbeid, legge opp eller endre el-punkter, og installere downlights/spotter

Vi leverer en alt-i-ett-tjeneste for å fullstendig endre kjøkkenet ditt.

Levert av SnekkerGruppen

ENKEL PROSESS

Hvordan vi går fram ved oppussing av kjøkken

Hvert oppussingsprosjekt er forskjellig og kommer an på dine ønsker. Selv om hvert prosjekt er litt forskjellig, er vår prosess noenlunde den samme:

 1. Kontakt oss for befaring eller send oss tegninger av kjøkkenet.
 2. Velg materialer, skap, løsninger osv. sammen med våre leverandører.
 3. Få en uforpliktende prisantydning eller en fastpris.
 4. La oss starte arbeidet!
 5. Vips, så er kjøkkenet ferdig!

Uansett er resultatet det samme. Du får et fint kjøkken, til en bra pris, og en serviceinnstilt snekker.  

100% SERVICE

Hva kan du forvente når du jobber med oss?

Man har en tendens til å bruke mye tid på kjøkkenet. Derfor kan det være en krevende prosess, da du er usikker på hvordan kjøkkenet kommer til å se ut når det er ferdig bygd. Det er heller ikke så tilfredsstillende om du har fått renovert kjøkkenet for så å innse at det er ting som er feilplassert, eller ikke ble helt som du ønsket.

Derfor bruker vi programvare som hjelper oss i design-fasen i alle våre renoveringsprosjekt. På denne måten får du et presist og virkelighetsnært bilde av hvordan ditt nye kjøkken vil se ut. Det blir også lett å se om noe er feil, om skap kan plasseres bedre, eller en kan finne farger som er mer inspirerende. 

Levert av SnekkerGruppen

OPPUSSING KJØKKEN PRIS

Kostnader ved oppussing

Vi forstår at oppussingsprosjekter og spesielt kjøkkenrenovering ikke nødvendigvis er billig. Det å vite kostnaden for ditt nye kjøkken kan gi deg litt ro i sjelen. Vi gir deg et nøyaktig prisoverslag som hjelper deg når det kommer til finansieringen av ditt kjøkkenprosjekt. 

Vi kan også foreslå alternativer for å hjelpe til å redusere kostnadene, om dette er et ønske. Da kan du slappe helt av og slippe å tenke på at du får designet et kjøkken som er over ditt budsjett. 

Respekt for hjemmet

Vi tar ekstra godt hånd om alle våre kunder. Oppussing av kjøkken kan være forstyrrende og inngripende i din hverdag, så vi passer på å minimere enhver forstyrrelse.

DE BESTE TIL Å GJØRE JOBBEN

Hvorfor velge SnekkerGruppen?

Med mer enn 20 års erfaring fra byggebransjen har vi renovert mange kjøkken gjennom årene. Dette har medført til at vi har blitt veldig gode på dette området. 

Vi hjelper deg å pusse opp og å gjøre enhver krik og krok helt perfekt. Stil, farger, design og materialer som kommer på plass som hjørner i et puslespill. Og kjøkkenet blir akkurat som du har tenkt. Herlig! 

Vi i SnekkerGruppen har også fullt fokus på service, noe som gjør at vi har utrolig gode referanser fra alle våre kunder. Det skal være lett å jobbe med oss – og det er det! Ta kontakt med oss i dag om du ønsker nytt kjøkken med en byggepartner du kan stole på.

 

La oss snakke om din ide!

SPØRSMÅL OM KJØKKEN

Har du spørsmål om ditt kjøkkenprosjekt?

Hvert prosjekt er unikt og har unike egenskaper og miljø. Finner du ikke svaret du leter etter? Kontakt oss da vel! 

Vi jobber mye med Sigdal, en av Norges eldste og mest renommerte kjøkkenlevarandører. Vi kan også tilby andre merker som Norema, Fossline med mer.

Våre leverandører har et bredt utvalg av farger og fronter til enhver smak . Kun fantasi og din smak setter grenser. Kontakt oss for å finne ut mer om akkurat dine ønsker!

 

Prisen på selve kjøkkenet kan variere alt ifra kr.50.000 til kr.500.000. Mange kjøkken ligger rundt prisklassen kr.100 – 200.000. Prisen kommer an på kvalitet, hvilke materiell og løsninger man velger. Prisen på arbeid og snekring varierer helt utifra størrelse på oppdraget, hvor mye som ska renoveres i tillegg. Vi vil gjøre alt vi kan for at du skal være fornøyd.

 

Vi kan skifte kun benkeplater. En ting man bør tenke på er at om man skifter benkeplate, så kan det være nødvendig å justere de gamle kjøkkenskapene i det man monterer den nye benkeplaten. Det kan ta litt tid og fort bli kostbart om de gamle kjøkkenskapene er veldig skeive. Av og til kan det faktisk være mer lønnsomt å skifte hele kjøkkenet når man allikevel er i gang – i stedet for å bruke masse penger på å skifte benkeplate, for så i framtiden skifte hele kjøkkenet.

 

Alt er mulig! Det finnes mulighet å male fronter, enten selv eller sende de inn for sprøytemaling.

Hva om jeg har et relativt nytt kjøkken men bare vil skifte skapplater og hyller?

Det går helt fint! Våre leverandører kan ta frem nye plater og hyller som passer ditt kjøkken, med ny farge og motiv. Dette fikser vi uten problem.

 

Kontakt oss i dag

"Ditt drømmekjøkken er en telefonsamtale unna"

Dette blir bra, ta kontakt med oss for et nytt kjøkken i dag. Vi gleder oss.