Skifte ut sliten trapp?

Vi hjelper deg å finne en trapp som passer til resten av huset og materialer som passer lommeboken.

Bygge trapp 

Snekkergruppen

Blir søvnen forstyrret av et familiemedlems toalettbesøk i løpet av natten? Knirker det litt i trappene dine? Eller har du sprekker i trappen? 

Uansett om det er knirkelyden eller utseende som plager deg, kan det å skifte ut trappen løse problemet.

Trapp fra stue og opp til overetasje

Tegn på at du bør skifte ut trappen din

Noen få riper og mindre sprekker er normalt siden trapper er et område med stor trafikk. Men det finnes tydelige tegn som indikerer at du bør vurdere å bytte til en ny trapp. Her er noen vanlige tegn du kan se etter:

Sprukne eller ødelagte trinn:

Trinnene blir oftest limt og skrudd på plass. Av og til kan ting skje som forårsaker en knirkende lyd, spesielt med tidens tann. Iblant lar det seg gjøre å reparere, og iblant ikke. Hvis de fleste av trinnene har samme problem er det lurt å bygge en ny trapp.

Ustabil underkonstruksjon

Hvis trappen din tilsynelatende er velfungerende, betyr det ikke helt sikkert at den er uskadet. Du bør sjekke undersiden! Trappens underkonstruksjon bærer hele trappefundamentet, og det er et av de første stedene problemer oppstår.

Vannskade

Trappetrinn kan deformeres på grunn av overeksponering av vann eller fuktighet. Når trappen din er skadet av vann, anbefales det vanligvis å bygge en ny trapp i stedet for å reparere dem.

Skadedyr

En annen åpenbar grunn til at du kanskje trenger å bytte ut trappen din, er skader forårsaket av maur eller andre skadedyr. Dette gjelder som regel veldig gamle trapper i furu, f.eks kjellertrapp osv. Hvis skadeomfanget er alvorlig, bør du vurdere å erstatte trappen.

Trapp med lys

Ny trapp – godt utvalg!

Vi hjelper deg å finne en trapp som passer til resten av huset og materialer som passer lommeboken. Og trenger du ikke en helt ny trapp så kan vi selvfølgelig hjelpe til med rekkverk eller kun trappetrinnene om mulig. 

Vi sørger for å forstå dine behov og så foreslå en trapp som passer til interiøret. Ta kontakt med oss i dag da vel!

Utvalg av trapper

  • Valnøtt

  • Kirsebærtre

  • Mahogny

  • Eik

  • Lønn

De beste til å gjøre jobben

Vi hjelper deg å pusse opp og å gjøre enhver krik og krok helt perfekt. Stil, farger, design og materialer kommer på plass som brikker i et puslespill. Og trappen blir akkurat som du har tenkt. Herlig! 

Bygge trapp? 

Ta kontakt med oss.