Vi hjelper mennesker.
Vi jobber for deg.

– Emanuel Holmberg, daglig leder.

Fokus på service

Lidenskap for faget

Ærlige priser

Det handler om å hjelpe mennesker

Snekkergruppen har mennesket i fokus og er engasjert i å hjelpe deg utfra ditt behov, dine spørsmål og planer. Vi er her for å hjelpe deg å ta vare på dine verdier innen bolig og eiendom, og for å skape verdi i ditt liv.

Service til folket!

Snekkergruppen startet opp i 2018 av Emanuel Holmberg, som med mer enn 15 års erfaring innen tømrerfaget valgte å ta steget ut og starte eget firma. Han er 100% opptatt av å hjelpe mennesker. Emanuel brenner for kvalitet og service, og ønsker å formidle det til alle kunder.

Fokus fremover

Snekkergruppen vil være en bidragsyter til samfunnet. Vi har hovedkontor i Ålesund, men utfører jobber i hele Møre & Romsdal. Vi jobber med å starte opp flere avdelinger i Norge fremover, følg med!

Leigh Smith

Leigh Smith

Formann tømrer, Ålesund

leigh@snekkergruppen.net
Tlf. 920 72 818

Emanuel Holmberg

Emanuel Holmberg

Daglig leder, Ålesund og Søre Sunnmøre

emanuel@snekkergruppen.net
Tlf. 938 25 342

Mary Ann Amancio

Kontormedarbeider, Ålesund

mary@snekkergruppen.net
Tlf. 477 83 776

Steffen Brandal

Steffen Brandal

Tømrerbas, Ørsta/Søre Sunnmøre

steffen@snekkergruppen.net
Tlf. 415 95 803

Hvor det hele begynte

I Emanuels slekt finnes det mange tømrere, møbelsnekkere og entreprenører innen betong, rørleggerarbeid og metallarbeid.

Hans bestemors far, Evert, var møbelsnekker utenfor Stockholm til han var 75 år gammel. Bestafars far, Erik, var betongentreprenør i Halland, Sverige. Bestefaren og faren er dyktige snekkere innen møbler og musikkinstrument, og han har flere andre slektninger som er entreprenører innen håndverksbransjen.

All denne erfaringen og historien tok Emanuel med seg når han søkte forbedringer i byggebransjen, og han ønsket å gjøre en forskjell i menneskers liv. Han ønsket å lage et konsept hvor alle kan føle seg inkludert og bli den beste versjonen av seg selv. En firma der menneskene har høyeste prioritet. Dagens Snekkergruppen AS er et resultat av den visjonen.

Bilde: hus bygget av møbelsnekker Evert, Stockholm, 1934. 

Har du et prosjekt du trenger hjelp til?

Hva venter du på? Ring oss idag!