Kjøkkenrenovering

Vi hjelper deg å pusse opp kjøkkenet og å gjøre enhver krik og krok helt perfekt.

Pusse opp kjøkken

Snekkergruppen

Kjøkkenet er kjernen i hjemmet – en refleksjon av din livsstil og et sted der familien samles rundt måltider. Derfor vil du gjerne at kjøkkenet skal være imøtekommende, varmt og koselig, men også best mulig tilrettelagt for deg og din familie. 

Puss opp kjøkkenet med Snekkergruppen

Detaljer er viktige når du skal pusse opp kjøkkenet!

Vi i Snekkergruppen er detaljorienterte og kan hjelpe deg med å forvandle kjøkkenet til din nye favorittplass. Sammen med våre samarbeidspartnere og leverandører tilbyr vi forskjellige tjenester knyttet til bytte av kjøkken:

  • Skifte ut hele kjøkkenet
  • Skifte benkeplate
  • Skreddersydde benkeplater i ulike fasonger og overflater.
  • Ulike typer vasker
  • Gulvlegging, maling, flytting av vegger
  • Samarbeid med rørlegger og elektriker som kan bidra med f.eks. rørarbeid, legge opp eller endre el-punkter, og installere downlights/spotter

Hva kan du forvente når du jobber med oss?

Man har en tendens til å bruke mye tid på kjøkkenet. Derfor kan oppussing være en krevende prosess. Du er kanskje usikker på hvordan kjøkkenet kommer til å se ut når det er ferdig bygd. Det er heller ikke så tilfredsstillende om du har fått renovert kjøkkenet for så å innse at det er ting som er feilplassert, eller ikke ble helt som du ønsket.

Derfor bruker vi programvare som hjelper oss i design-fasen i alle våre renoveringsprosjekt. På denne måten får du et presist og virkelighetsnært bilde av hvordan ditt nye kjøkken vil se ut. Det blir også lett å se om noe er feil, om skap kan plasseres bedre, eller en kan finne farger som er mer inspirerende.

Kostnader ved oppussing av kjøkken

Vi forstår at oppussingsprosjekter og spesielt kjøkkenrenovering ikke nødvendigvis er billig. Det å vite kostnaden for ditt nye kjøkken kan gi deg litt ro i sjelen. Vi gir deg et nøyaktig prisoverslag som hjelper deg når det kommer til finansieringen av ditt kjøkkenprosjekt.

Vi kan også foreslå alternativer for å hjelpe til å redusere kostnadene, om dette er et ønske. Da kan du slappe helt av og slippe å tenke på at du får designet et kjøkken som er over ditt budsjett. 

Respekt for hjemmet.
Vi tar ekstra godt hånd om alle våre kunder. Oppussing av kjøkken kan være forstyrrende og inngripende i din hverdag, så vi passer på å minimere enhver forstyrrelse.

ofte stilte spørsmål om kjøkken

Med mer enn 20 års erfaring fra byggebransjen har vi renovert mange kjøkken gjennom årene. Dette har medført at vi har blitt veldig gode på dette området. Vi har samlet noen svar på spørsmål om kjøkken. 

Hvilke leverandører til kjøkken bruker dere?

Vi jobber mye med Sigdal, en av Norges eldste og mest renommerte kjøkkenlevarandører. Vi kan også tilby andre merker som Norema, Fossline med mer.

Hvilke farger kan jeg få?

Våre leverandører har et bredt utvalg av farger og fronter til enhver smak . Kun fantasi og din smak setter grenser. Kontakt oss for å finne ut mer om akkurat dine ønsker!

Hva koster et nytt kjøkken?

Prisen på selve kjøkkenet kan variere alt ifra kr.50.000 til kr.500.000. Mange kjøkken ligger rundt prisklassen kr.100 – 200.000. Prisen kommer an på kvalitet, hvilke materiell og løsninger man velger. Prisen på arbeid og snekring varierer helt utifra størrelse på oppdraget, hvor mye som ska renoveres i tillegg. Vi vil gjøre alt vi kan for at du skal være fornøyd.

Hva om jeg bare vil skifte benkeplate?

Vi kan skifte kun benkeplater. En ting man bør tenke på er at om man skifter benkeplate, så kan det være nødvendig å justere de gamle kjøkkenskapene i det man monterer den nye benkeplaten. Det kan ta litt tid og fort bli kostbart om de gamle kjøkkenskapene er veldig skeive. Av og til kan det faktisk være mer lønnsomt å skifte hele kjøkkenet når man allikevel er i gang – i stedet for å bruke masse penger på å skifte benkeplate, for så i framtiden skifte hele kjøkkenet.

Kan jeg male de gamle kjøkkenskapene?

Alt er mulig! Det finnes mulighet å male fronter, enten selv eller sende de inn for sprøytemaling.

Hva om jeg har et relativt nytt kjøkken men bare vil skifte skapplater og hyller?

Det går helt fint! Våre leverandører kan ta frem nye plater og hyller som passer ditt kjøkken, med ny farge og motiv. Dette fikser vi uten problem.

Finner du ikke svaret du leter etter?

Hvilket kjøkken ønsker du deg?

Vi gleder oss til å høre om dine idéer