Spørsmål om renovering?

Hvert prosjekt er unikt og har unike egenskaper og miljø. Finner du ikke svaret du leter etter?

Renovering av bolig

Snekkergruppen

Å renovere hus slik at du får et hyggelig og komfortabelt hjem som er snill mot lommeboken og mot miljøet kan være utfordrende. Og om det er første gang du renoverer en bolig, er det mange ting som må tenkes på.

Skal du renovere et hus eller en leilighet kan selv små feil utgjøre store kostnader, så det er viktig å velge riktig samarbeidspartner. Vi i Snekkergruppen vil følge deg hele veien fra visjon til nytt hjem. 

Emanuel i Snekkergruppen med nytt vindu

Du stiller høye krav – det gjør vi også!

Hver enkelt har ulike ønsker/behov til et hus og hvordan det skal se ut og fungere. Det kan være i form av å bygge om innervegger/bærevegger, eller å endre romsfordeling slik at du får plass til et ekstra familiemedlem. Eller du kan trenge en ekstra stor og nyrenovert kjeller, for å få plass til et lyd- eller filmrom.  

Når du skal renovere en bolig, så er det viktig å være nøyaktig under planleggingen. Vi i Snekkergruppen kan hjelpe deg å legge en plan slik at det nye bygget kommer innenfor budsjettet, og har de rommene og funksjonene du ønsker. 

Pris på renovering

Å renovere er en stor økonomisk investering, og kan ta alt fra et par måneder til et år eller mer om det er et veldig komplisert bygg.

Det er derfor viktig med gode kostnadsberegninger og et budsjett som holder mål. Ta kontakt med oss i dag, så legger vi en plan som passer både deg og lommeboken din. 

Sikkerhet på arbeidsplassen

Vi er opptatt av at arbeidsplassen skal være trygg både for våre arbeidere og for omgivelsene. Vi tenker sikkerhet og følger alle gjeldende HMS-regler. 

Norske lover og forskrifter

Ved å velge Snekkergruppen som din byggepartner, kan du være trygg på at alt som blir bygget i henhold til norske lover og regler. Vi har over 15 års erfaring i byggebransjen i Norge, og flere år skal det bli! 

Vi sørger for at alle prosesser blir fulgt, og at alle våre ansatte har fått opplæring, samt jevnlig oppfølging. 

De beste til å gjøre jobben

Hvis du ser etter en bedrift som kan oppfylle dine ønsker, ta kontakt med oss i Snekkergruppen.

Med den erfaringen vi har i byggebransjen, vil du fort finne ut at du har valgt rett samarbeidspartner som kan håndtere ethvert prosjekt. 

Fra gammelt til nytt – velkommen hjem!

Vi gleder oss til å høre fra deg.